top of page

Després d’una vida acompanyada d’art i una formació en disseny i creació visual, s’encamina cap a l’àmbit del disseny gràfic, la il·lustració i l’animació. La inquietud de crear i provar és el que més la mou. Tracta de recalcar punts de vista atrevits o amagats, en cerca de diferents perspectives. Els seus valors són el respecte, el compromís, el treball en equip i les ganes de treballar. Enguany ha realitzat les pràctiques a l’estudi Mariscal. Gràcies a això ha descobert que l’apassiona el món de l’animació, ja que en aquell moment l’estudi Mariscal estava desenvolupant una pel·lícula animada. Això la va ajudar a descobrir aquest nou camí que vol emprendre a la seva vida.

Jana Muntal

Animació

Sònia Rossinyol va néixer a Barcelona. Sent la seva base principal el context urbà, sempre ha tingut un peu en el seu poble del Berguedà, Vilada. En els últims anys ha redescobert també el poble de Cadaqués, fet que l'ha impulsat a recuperar el seu vincle amb la pintura i ha servit de font d'inspiració per les seves peces. Capficada per tot allò que té a veure amb el comportament humà, va decidir estudiar Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma. Això li va despertar un gran interès pels universos simbòlics, sistemes de significació i representacions humanes, que han esdevingut el fil conductor principal en la formalització d'aquesta primera sèrie Enfilar.

Sònia Rossinyol

Creadora multimèdia de 21 anys en l’últim any de carrera en Arts i Disseny a l’Escola Massana. El seu recurs habitual és la sinestèsia; mitjançant la combinació de diversos formats com l’escriptura, el so, l'audiovisual, l’animació o la publicació gràfica, a la instal·lació, busca trencar amb la separació entre l’obra i el cos del lector, incidint en la sensorialitat de les peces perquè es generi una connexió més íntima.

Ènia Mauri

Audiovisual

Graduat en disseny Audiovisual amb matrícula d’honor el 2021 a Bau, Centre Universitari d'Arts i Disseny de Barcelona, escola en la qual va estrenar-se com a docent el curs 2021/22. Actualment, exerceix de professor a Esardi, Escola d'art i disseny d'Amposta, compaginant la docència amb projectes propis i de realització audiovisual per empreses i artistes emergents, que com ell, busquen un espai en aquest sector. 

Salva Franch

Audiovisual

L’Eduardo Cañas, ha fotografiat molt al llarg de la nit. Més tard va arribar el dia; i va continuar disparant. Va començar fent fotos a la discoteca del seu poble, Alcázar de San Juan (Ciudad Real) a canvi de cervesa gratis. Confessa que no va ser un tracte molt intel·ligent, però això li va donar la possibilitat d'acostar-se a la gent com un personatge més de l'escena. Treballa sobretot en suport analògic perquè considera que és necessari que la fotografia maduri fins que el rodet sigui revelat. Actualment, està en fase de recol·lecta: fa molts anys que està darrere de la càmera, i ara és hora de treure les fotos a la llum.

Edu Cañas

Fotografia

Dissenyadora gràfica i estudiant a BAU. Amb el temps ha après, i arribat a la conclusió, que el disseny és una eina per a transferir i difondre coneixements sobre temes que no són de rellevància i així intentar transformar la societat. La seva pràctica consisteix a explorar i trobar informació invisible a simple vista, confiant que el disseny respondrà a ella. Anteriorment, va estudiar un cicle superior a l’Escola Massana i l’any 2022 va rebre el premi Laus Young Talent. Ara no sap el que li espera, però quan arribi el moment, li agradaria cursar un altre grau universitari relacionat amb la història, i així comprendre millor com es relaciona el disseny amb la vida que ens envolta.

Victoria Morales

Disseny Gràfic

bottom of page